Opdruk Fundamentals Explained

Wiki Article

Wanneer je kleding wilt personaliseren, sta je voor de keuze: borduren of bedrukken? Beide technieken hebben hun eigen voordelen:

Heel blij met het werk van Damaris! Ze heeft mij goed geholpen. Mooi resultaat en erg goede support :D Zeker aan te raden

Tremendous fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens five producten laten testen met borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

Voor het afscheid van een persoon die heel lang de captain was van ons sportteam, als vrolijk cadeau een petje en stoel laten bedrukken en borduren.

Als u interesse heeft in één van onze producten of u heeft vragen met betrekking tot borduringen of bedrukkingen schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Ik experienced maar een kleine opdracht, maar gelukkig geen probleem. Snelle en prettige communicatie. Er werd superfijn meegedacht en het resultaat is echt heel mooi en was ook snel klaar! De prijs is helemaal prima. Leuk en gezellig persoon ook.

Door de exclusieve uitstraling wordt het tegenwoordig vooral op kleding toegepast. U kunt de ‘glimpse’ van uw bedrijf, vereniging of instelling nog meer accentueren doorway de kleding te voorzien van uw eigen emblem. Of u laat een geboorte-/verjaardagscadeau van een naam voorzien.

Een zeer fijne samenwerking, waarin meedenken en snel & helder communiceren centraal staan. Damaris heeft vanaf het begin goed meegedacht around het bedrukken van onze kleding fulfilled symbol's.

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Kleding borduren biedt eindeloze mogelijkheden om je garderobe of bedrijfskleding te personaliseren. Of je nu op zoek bent naar een subtiele touch of een opvallend assertion, borduurwerk kan je kleding transformeren tot iets unieks. Van relaxed t-shirts tot professionele bedrijfskleding, borduren voegt waarde en karakter toe aan elk kledingstuk.

Damaris denkt echt achieved je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden about het resultaat.

I am genuinely happy about my purchase! The printing was rapidly and of very good quality, moreover the communication Using the proprietor was incredibly enjoyable. I definitely advocate this store!

Borduren is het met naald en garen aanbrengen van motieven, logo’s of tekst. Sinds Borduren en opdrukken in arnhem mensenheugenis worden stoffen versierd satisfied borduursels.

Heel blij met het werk van Damaris! Ze heeft mij goed geholpen. Mooi resultaat en erg goede support :D Zeker aan te raden

Report this wiki page